Barion Pixel

Lourdes ‐ Hidrogénnel dúsító készülék

Lourdes – Hidrogénnel dúsító készülék – Világszabadalom egy egészségesebb világért

299 000 Ft

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: 515001 Kategória Címkék , , , Brand:

Lourdes hidrogénesvíz készítő készülék által előállított víz jótékony hatása szervezetünkre:

 • A szabadgyökök sejtszinten több célpontot is támadnak, mint például a sejthártyát, a proteineket és a nukleinsavakat, ezáltal szerkezeti károsodást okozhatnak a sejt DNS-ében. Ma még kevéssé ismert, hogy a szabadgyökök az okozói lehetnek a ráknak, a cukorbetegségnek, a magas vérnyomásnak és még számos más betegségnek.
 • Köztudott, hogy manapság szervezetünk fokozottan van kitéve negatív hatásoknak, pl: stressznek, elektorszmognak, savas táplálkozásnak, fehérjedús táplálkozásnak, kemikáliáknak (kereskedelemben kapható kozmetikumok nagy része tartalmaz kőolajszármazékot és nehézfémeket) alkoholnak és vegyi-szennyeződéseknek. Ezzel szemben táplálékaink sem tartalmazzák már a megfelelő antioxidáns mennyiséget, ezért dominanciába kerülhetnek szervezetünkben a sejtpusztító hatású oxidánsok.

Fontos, hogy támogassuk szervezetünket elegendő mennyiségű antioxidánssal, hogy ezáltal erősítsük a szervezet védekezőképességét és méregtelenítését.

A hidrogénion tulajdonságai:

 • Antioxidáns, amely szabad elektronjával az oxidált szervezetben létrejövő szabadgyököket hatásosan semlegesítheti. A szervezetbe bevitt vízzel együtt minden sejtbe könnyen eljuthat, ahol antioxidáns hatását kifejtheti.

Egy 20 percig hidrogénezett rH₂ = 0-8-as vízben a hidrogénaktivitás, azaz az elektronaktivitás igen magas, ami a szabadgyökök semlegesítését nagyon hatásossá teheti.

Lourdes hidrogénesvíz fogyasztása: napi 4-8 pohár hidrogénnel dúsított víz ajánlott. A berendezéssel előállított víz hidrogéntartalma az elkészítést követően fokozatosan csökken, ezért javasolt a hidrogénnel dúsított vizet aznap elfogyasztani.

Fontos! A készüléket erősen javasolt desztillált vízzel vagy a fordított ozmózis elvén működő víztisztítóval használni!

A Lourdes hidrogénesvíz készítő készülék működési leírása:

A berendezés a vízbontáshoz szükséges egyenáramot négyszögimpulzusok alakjában juttatja az elektrolízis cellába. A cella a géptestben elhelyezett tartályból kapja a tápvizet. A készülék folyamatosan elkülönítve tartja az elektrolízishez szükséges tápvizet, és a hidrogénesvízes kancsó fogyasztásra szánt vízét. Az elektrolízis során a felszabaduló hidrogén a géptesten álló hidrogénesvíz kancsó aljába épített katódon válik ki, majd a kancsó vizében nyelődik el. Az anódon felszabaduló oxigén egy része az elektrolízis cella vizében elnyelődik, a másik része elillan a levegőbe.

A felszabadult oxigén bejutását a hidrogénes-víz kancsóba, a beépített membrán akadályozza meg.

Karbantartás:

 • Tisztító program elvégzése: hetente 2-3 alkalommal.
 • Szűrőcsere: 6 havonta.
 • Kancsócsere: 3-5 évente.

Tartozékok:

 • Lourdes – Hidrogénesvíz készítő készülék
 • Adapter, szivacs, citromsav, felhasználói kézikönyv

A termék jótállási időtartama 2 év!

Dokumentumok:

Használati útmutató

EMKI igazolás

Méretek 30 × 16 × 31 cm
0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Scroll to Top