Barion Pixel

PurePro M800DF víztisztító

204 090 Ft

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: 515020 Kategória Címkék , Brand:

A gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról szóló 518/2020. (XI.25) Kormányrendelet (a továbbiakban: Rendelet) értelmében ilyen típusú beépített berendezések elszámolhatók a 6. § a) pontja alapján.

Az amerikai PurePro M800DF víztisztító berendezés háztartások számára. 5 szűrési lépcsővel rendelkező, direkt átfolyó rendszerű, ozmózis alapú (RO: Reverse Osmosis – fordított ozmózis), ivóvíztisztító berendezés.

Az M800 berendezés direkt átfolyós (tartály) nélküli változata. Ugyan abban a dekoratív szűrőházban helyezkednek el a kompakt szűrőegységek, valamint egy nagy teljesítményű szivattyú. Ez helyettesíti a tartályt. A berendezés legnagyobb előnye a nagy teljesítmény és a minimális helyigény.

 

Mi is a direkt átfolyós rendszer lényege:
Az átfolyós víztisztító berendezésekben az ozmózis membránok száma egy helyett kettő és jóval nagyobb ezeknek a kapacitása, darabonként 200GPD. Ezzel a teljesítmény növeléssel és egy szintén nagy teljesítményű nyomásfokozó szivattyú rendszerbe való integrálásával nincsen szükség a tartályra, mivel a két membrán együttes teljesítménye garantálja a folyamatos tisztavíz ellátást (percenként 1,2 liter). Amint megnyitjuk a tisztavíz csapot, a berendezés automatikusan beindul és azonnal szűri a vizet, tárolás nélkül. A tartályos konstrukciós víztisztító berendezésekhez képest a direkt átfolyós rendszerűeknek magasabb áron érhetőek el a nagy teljesítményű szivattyú, valamint a szintén nagy teljesítményű ozmózis membránok miatt. A berendezésnek hasonlóan a rásegítő szivattyús készülékekhez, áramra van szüksége.

Miért fontos az ozmózis membrán? Egyszerű: mivel ez jelen pillanatban a leghatékonyabb technológia a víztisztítási technológiák közül. Az RO alapú víztisztító berendezések kiszűrik a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket 95%-os hatékonysággal.

Adatok:
Méretek: Víztisztító rész: Magasság: 41 cm, Hosszúság: 30 cm, Szélesség: 25 cm
Teljesítmény: 60 liter/óra, 1500 liter/nap  függ a hálózati nyomástól és a bejövő víz szennyezettségétől.
Felépítés: Három előszűrő (PP 5 µ + G.A.C. + PP 1 µ) + RO membrán + utószénszűrő + krómozott csaptelep + beszerelési tartozékok + kiegészítők.
Működési feltétel: 1 – 7 bar (Ha alacsonyabb a víznyomás, a nyomásfokozóval felszerelt vagy a direkt átfolyós víztisztító berendezéseket ajánljuk).
Tartály: Nincs tartály, direkt-átfolyós rendszer.
Szűrők cseréje: Félévente vagy évente szükséges, a féléves szűrőcsere ára Pest megyében 22.400 Ft, Pest megyén kívül 27.300 Ft / az éves szűrőcsere díja Pest megyében 34.900 Ft, Pest megyén kívül 39.800 Ft, mely tartalmazza a készülék felülvizsgálatát, a vízminőség ellenőrzést, a szűrőcserét, és a kiszállási díjat. Amennyiben membráncsere is szükséges, úgy + 20.000 Ft/2 db fizetendő.

a berendezéshez az M-szett 4 szűrő szett szükséges az elő és utószűrők cseréjéhez. Csereperiódusa: 6 havonta átlagos használat mellett, de maximum 12 havonta.
az ozmózis membránokat 24 havonta átlagos használat mellett, de maximum 36 havonta. A berendezéshez szükséges ozmózis membrán 2 db PurePro 200 GPD membrán (betét).
Fontos: 1 liter tiszta víz előállításánál kb. 2-4 liter víz megy el a szennyvízbe, de ez gépenként változhat.

 

Az 5 fokozatú szűrőrendszer tartozékai:
1. lépcső: 5 mikron polipropilén előszűrő (kompakt)
2. lépcső: GAC (aktívszén) előszűrő (kompakt)
3. lépcső: 1 mikron polipropilén előszűrő (kompakt)
4. lépcső: RO membrán (2×200 GPD – gallon/nap – teljesítmény)
5. lépcső: GAC (aktívszén) utószűrő (inline kivitel)

 

Beszerelés:
A terméket kérheti beszereléssel, vagy beszerelés nélkül.

-Beszerelés nélkül
-Beszereléssel Pest megyében (bruttó 22 000 Ft)
-Beszereléssel Pest megyén kívül (brruttó 28 000 Ft)

Szolgáltatások:
Ha már rendelkezik víztisztító berendezéssel, megrendelheti szolgáltatásaink valamelyikét.

–Féléves karbantartás
–Éves karbantartás
–Garancián túli szűrőcsere
–Fertőtlenítés
Tisztavíz Üzletház üzletében (cím: 1133 Budapest, Váci út 108.), képviseleteinél ingyen ellenőrzik készüléke vízminőségét!

 

Fontos Információ: mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére nem alkalmazható az RO víztisztító. Alkalmazási terület: vonatkozó jogszabályoknak megfelelő, bevizsgált és ivóvíz felhasználásra engedélyezett vizek kezelése.

 

Garancia:
A készülék műszaki garanciája 1 év. A helytelen beszerelésből adódó meghibásodásokra nem vállalunk garanciát. A teljes körű garancia feltétele a cégünk szervizesei által elvégzett éves szűrőcsere, mely esetben minden alkalommal + egy évig garanciát vállalunk a következő esedékes szűrőcseréig, 7 éven keresztül. Amennyiben az ügyfél nem kéri az OTH által javasolt 3 havonkénti fertőtlenítést, úgy a garancia nem vonatkozik a készülék lefertőződésére.

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Scroll to Top