Barion Pixel

Válj természetfelettivé!

Hétköznapi emberek nem hétköznapi csodái

Dr. Joe Dispenza

BIOENERGETIC Kiadó Kft

400 oldal

Kötés: kemény-táblás

ISBN: 9789632914220

Megjelenés éve: 2020

5 990 Ft

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: 106518 Kategória Brands: ,

„Dr. Joe Dispenza orvos, tudós és modern misztikus. Egyszerű, lényegre törő és könnyen érthető stílusban ötvözte egyetlen kötetbe a kvantummechanika paradigmaváltó felfedezéseit és azokat a mély bölcsességeket, amelyeket a régmúlt mesterei egy életen át tanulmányoztak.”
Gregg Braden

Mi lenne, ha képes volnál ráhangolódni az anyagi világon túli frekvenciákra, megváltoztathatnád agyad kémiáját, és a tudat transzcendens szintjeire emelkedve új jövőt teremtenél? Ha képes volnál átalakítani tested biológiáját, hogy mélyreható gyógyulás vehesse kezdetét? Vajon milyen lenne természetfelettivé válni?

Dr. Joe Dispenza forradalmi könyve egy olyan tudást és eszköztárat nyújt át, amellyel a hozzád hasonló hétköznapi emberek is rendkívüli létállapotokra juthatnak el. Az első olyan gyakorlati útmutató, amelynek célja, hogy lépésről lépésre segítsen elérni lehetőségeink maximumát testi síkon, egészségi állapotunkban, kapcsolatainkban és életcéljainkban, miközben végig a saját tempónkban haladhatunk.
Ez a könyv megváltoztatja az életed. Megmutatja, hogyan tudod elfogadni a jövőre vonatkozó álmaidat úgy, mintha már be is teljesedtek volna, mégpedig oly módon, hogy a tested is elhiggye, máris a valóra vált álmot éli, beindítva ezzel egy sor érzelmi és fiziológiai folyamatot, amelyekben új valóságod tükröződik vissza. Ebben rejlik a könyv ereje.

„Ez az egyedülálló és gyakorlatias útmutató, amelyet egy tehetséges tudós, egyben szenvedélyes tanító írt, lépésről lépésre magyarázza el, hogyan lépjünk túl az ismert határain, és hogyan lépjünk be fantasztikus, új életünkbe.”
Tony Robbins

Dr. Joe Dispenza nemzetközileg ismert előadó, kutató, vállalati tanácsadó, író és tanító, akit öt kontinens több mint 32 országába hívtak már meg előadást tartani. Előadói és tanítói tevékenységét az a meggyőződés vezérli, hogy mindannyiunkban megvan a korlátlan képességek kifejlesztésének lehetősége. Könnyen érthető, bátorító és együttérző stílusával ezreknek adta már át tanításait.

 

Ma már bizonyított tény, hogy a hétköznapi emberek is képesek nem hétköznapi dolgokra. Képesek vagyunk jobb életet teremteni magunknak! Hogyan tudjuk átalakítani a testünk biológiáját, hogyan tud egy teljesen új valóság tükröződni a számunkra? Hogyan tudunk ráhangolódni az anyagi világon túli frekvenciákra, megváltoztatni az agyunk kémiáját, és a tudat transzcendens szintjeire emelkedve új jövőt teremteni?

Mi a természetfelettivé válás feltétele? Mit jelent ez? Hogyan és miben változzunk ennek megvalósulása érdekében? Oly hosszú évtizedek óta az életünket a kialakult kondicionáltságunk, a tudattalan szokásaink, a reflexszerű érzelmi reakcióink, a beidegződött hozzáállásunk, több nemzedék genetikai programja vezérli, hogyan tudnánk hát másképpen élni? Mi az, ami az eddig megszokott létformánkon kívül lehetséges a számunkra? Hogyan tudunk eljutni a végtelen lehetőségek birodalmába?

Nagy Szilvia és Jakab István beszélgetése: http://www.vntv.hu/2020/11/valj-termeszetfelettive-teremts-tudatosan/

Kérem engedélyezze a képek betöltődését

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Scroll to Top