Barion Pixel

A gourmand tea újra a gurmanoké!

Teazo Emberek

Régi igény volt, hogy a Gourmand teakeverék ne csak filteres formában legyen kapható, hanem szálas kiszerelésben is. Hosszú éveken át volt méltó társ a hűvös reggeleken, így amikor kifutott a termék, továbbra is sokan keresték.

5000 évvel ezelőtt a kínai császár éppen egy teabokor alatt üldögélt egy csésze forró vízzel a kezében, amikor a bokorról a csészéjébe hullott egy levél. Örömmel tapasztalta, hogy a vízből kellemes aromájú ital keletkezett. Ekkor indult hódító útjára a tea.

A hibiszkusz virága majdnem minden gyümölcsteában megtalálható, különleges aromája és jótékony hatása miatt. Önmagában kellemesen savanykás  ízű, szomjoltó tea, frissítő és élénkítő, valamint jelentős C-vitamin-forrás.

A csipkebogyó a vadrózsa érett és dércsípte termése. Aszkorbinsav-, vagyis C-vitamin-, P-vitamin-, A-provitamin-, cukor-, pektin-, alma- és citromsav-, vas-, magnézium-, mész-, illó- és zsírosolaj-, B- és  K-vitamin tartalma miatt használják a népgyógyászatban. A csipkebogyóból készült tea C-vitamin-pótló.

A friss gyömbérből készített tea a legízletesebb és a legzamatosabb. A Viva Natura ezt szerette volna megőrizni, a teákba átörökíteni a friss növény hatását. A gyömbér az egyik legrégebben ismert fűszernövény. Az indiai, ájurvédikus orvoslás szerint a gyömbér nem csak a testet, hanem a lelket is erősíti. A hagyomány szerint felhevíti a hűvös, szomorú vagy félénk természetűeket.

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Tetejére görgetés