Barion Pixel

RO 102‐A Prémium víztisztító

A készülékek 75 GPD Vontron membránnal felszereltek, melyek minősége világszerte elismert. A szűrőrendszer legfontosabb eleme: a membrán!

88 500 Ft

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: 515003 Kategória Brand:

A gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról szóló 518/2020. (XI.25) Kormányrendelet (a továbbiakban: Rendelet) értelmében ilyen típusú beépített berendezések elszámolhatók a 6. § a) pontja alapján.

Berendezésünk reverz ozmózis rendszerrel működő, OTH engedéllyel rendelkező prémium kategóriás víztisztító. Beszerelésnél a vízszűrőt és a tartályt célszerű a mosogatópult alá, vagy 2-3 m-en belül a szekrényben elhelyezni. Így a mosogatón, a régi csap mellett csak egy exkluzív csap látszik, amelyből a szervezetünk méregtelenítését segítő, kristálytiszta vizet kapjunk.

A készülék garanciája csak akkor érvényes, ha azt a Tisztavíz Üzletház szakemberei üzemelik be!

 

Prémium víztisztító:

 1. Speciális egybeöntött szűrőház tartó (hármas fej), mely garantálja a készülék tartósságát és időtállóságát.
 2. A szűrőpoharak tömítése speciális, biztosítja a szivárgásmentes zárást.
 3. A víztisztító kiegészíthető vízszivárgás érzékelő elzáró szeleppel, mely a víz szivárgása esetén leállítja a víz áramlását megakadályozva ezzel a vízkárokat. (vízstop+csaptálca: 7.000 Ft)
 4. Az 5 lépcsős szűrőrendszert kiegészítheti egy energetizáló egységgel,amely struktúrálja a víz szerkezetét. (Energetizáló szűrőbetét, a hozzá tartozó szerelési anyaggal: 12.500 Ft)
 5. A termékre és a beszerelésre, amennyiben a Tisztavíz Üzletház szakemberei végzik, 1+6 év garanciát vállalnak!*

A készülékek 75 GPD Vontron membránnal felszereltek, melyek minősége világszerte elismert. A szűrőrendszer legfontosabb eleme: a membrán!

 

Mérete: magasság/mélység/szélesség: 44/15/40 cm.

Teljesítmény: a 75 GPD Vontron membránnal szerelt víztisztító teljesítménye 6-7 liter/óra a víznyomástól, szennyezettségtől függően.

Felépítése: Három előszűrő (PP 5 μ + G.A.C. + PP 1 μ) + RO membrán + utó-szénszűrő + külső tartály + krómozott csaptelep + beszerelési tartozékok.

Működési feltétel: min. 3-4 bar nyomás. Vezetékes víz rákötést, szennyvízelvezetést igényel. (Ha ingadozó, kicsi a nyomás, csökken a vízhozam, ebben az esetben szivattyús gép beépítését javasoljuk.)

Tartály: átmérő 28 cm x magasság 36 cm, hasznos térfogata 6-10 liter.

 

Az 5 fokozatú szűrőrendszer tartozékai:

 • Előszűrő: 5 mikronos polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel.
 • Aktív szénszűrő: eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór-fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
 • Előszűrő: 1 mikronos polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely eltávolítja az 1 mikronnál nagyobb szennyeződéseket.
 • Ozmózis membrán: 0,0001 mikron nagyságú szemcsemérettel – eltávolítja a szennyeződések nagy részét a vízből (nehézfémeket, vízkövet, trihalogén-metánokat, nitrátot, arzént, hormon-származékokat, ipari folyékony hulladékokat stb.).
 • Utószénszűrő: az ivóvíz ízének javítására, frissítésére szolgál.

A készülékek szűrőinek összeállítása változó lehet, a szűrők márkajelzései esetenként eltérhetnek!

 

Fontos: 1 liter tiszta víz előállításánál kb. 1,5 – 3 liter víz megy el a szennyvízbe, de ez gépenként változhat.

 

Az RO 102-A prémium víztisztító készülék kiegészíthető:

 • biztonsági nyomáscsökkentővel,
 • UV lámpával,
 • vízstoppal,
 • energetizáló egység
 • visszasózó patronnal.

 

Szűrőcsere: Minden alkalommal a Tisztavíz Üzletház szervizcsapata végzi. Időpontot vagy telefonon a +36 70 451-8978 mobilszámon, vagy e-mailben tud kérni: info@tisztaviz-uzlethaz.hu

Fél-évente vagy évente szükséges:

 • a féléves szűrőcsere ára Pest megyében 22.400 Ft (Pest megyén kívül 27.300 Ft),
 • az éves szűrőcsere díja Pest megyében 34.900 Ft (Pest megyén kívül 39.800 Ft), mely tartalmazza a készülék felülvizsgálatát, a vízminőség ellenőrzést, a szűrőcserét, és a kiszállási díjat.

Megrendelhető az OTH által ajánlott fertőtlenítés.

 

Tisztavíz Üzletház üzletében (cím: 1133 Budapest, Váci út 108.), vagy képviseleteinél ingyen ellenőrzik készüléke vízminőségét!

*A készülék műszaki garanciája 1 év. A helytelen beszerelésből adódó meghibásodásokra a Tisztavíz Üzletház nem vállal garanciát. A teljes körű garancia feltétele a Tisztavíz Üzletház szakemberei által végzett beszerelés, majd az általuk elvégzett éves szűrőcsere, mely esetben minden alkalommal + egy évig garanciát vállalnak a következő esedékes szűrőcseréig, 7 éven keresztül. Amennyiben az ügyfél nem kéri az OTH által javasolt 3 havonkénti fertőtlenítést, úgy a garancia nem vonatkozik a készülék lefertőződésére!

Dokumentumok:

Használati útmutató

Ólomteszt

OTH engedély

Méretek 44 × 15 × 40 cm
0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Tetejére görgetés