Csapatostul jobb az élet, avagy az egészség-be-fektetők sok parancsolata

csapatostul jobb az elet

Harminc éve kívánunk az egészséges életmód apostolaivá válni. Hosszú utat jártunk be saját magunk és mások egészségének megőrzésében, visszaszerzésében.

A leghitelesebb tapasztalat minnyájunk számára, hogy szinte kivétel nélkül minden termékünket saját magunkon próbálunk ki, és csak ezután osztjuk meg Önökkel. Az elmúlt sok évtized alatt rengeteg irányzat és elképzelés látott és lát a mai napig napvilágot az egészség megőrzésével kapcsolatosan, ugyanakkor – saját tapasztaltunk lévén – kialakítottuk a saját utunkat. Nem elfogadható számunkra az a nézet, hogy ma már szinte semmit nem lehet nagymennyiségben természetes forrásból – pl: ásványi anyagokat, vitaminokat – produkálni, mert a Föld túlnépesedett, a termőtalaj mindenhol ki lett zsigerelve. Mi felkutattuk és megtaláltuk azokat a forrásokat, ahol a természetben nagymennyiségben előfordul és szinte korlátlanul rendelkezésre áll. Ezek azok a zöld hajtások, amelyeket a gabonanövények, a keresztes virágúak, a páfrányfélék képesek biztosítani számunkra.  Több mint 40 féle, a természetben előforduló növényt állítottunk csatarendbe és korlátlan mennyiségben tudunk természetes forrású – szerveskötésű, ásványi anyagokat nyomelemeket, vitaminokat biztosítani.

De ki kiváncsi a Zöldcuccos ember italporaira?

Egy új táplálkozási szokást szeretnénk elterjeszteni, amihez Mi biztosítjuk az alapvető alapanyagokat. Fő irányvonalunk a reggeli „méregzöld” smoothiek, az egészséges tápláló levesporok – amikhez csak forró víz kell, és a 100%-os tabletták. Igen 100%-os, mert idestova húsz éve nem használunk semmilyen mesterséges kötőanyagot tablettáink elkészítésénél.

Cégvezetésünk jelmondata: Vezess, kövess vagy állj félre!

Szeretünk Mi vezetni, nem bánjuk, ha sokan követnek, ugyanakkor szívesen követünk Mi is, olyan világújdonságokat, amivel megörvendeztethetjük az egészségtudatos társainkat. Egy pár gondolat: az árpafűből készült por, tabletta, kapszula megjelenése az országban a Viva Natura nevéhez fűződik. Az enzimekben gazdag zöld papaya gyümölcs és levél úgyszintén a Mi palettánkról került először a nagyközönséghez. De, amire a legbüszkébbek vagyunk az az „élő flóra” kifejezés elterjesztése Magyarországon. Először 1995-ben használtuk a Kombucha italok kapcsán, és ma is büszkék vagyunk rá, hogy a Kombucha-t Mi terjesztettük el hazánkban, az ebből készült biológiai koncentrációt rajtunk kívül kerek e világon senki nem tudja ennyire stabilan produkálni.

Olyan terméket ajánlunk, amit mi is használunk

Közel három évtizeddel ezelőtt minden a Kombuchával kezdődött… Mára a Viva Natura brand tiszta, adalékanyagtól mentes, a természetet tökéletesen reprezentáló készítményeket jelent. Fő területeink: emésztés, enzimek, salaktalanítás, immunrendszer, energetizálás, roborálás, vitalizálás, a szervezet normál működésének támogatása. Termékeink Kombucha koncentrátumok, 100% tabletták, élő növényi szárítmányok, étrend-kiegészítő kapszulák és spray-k.

Hogy mi a Viva Natura filozófiája?

Tiszta, adalékanyagoktól mentes, szerves kötésű, a természetet tökéletesen reprezentáló készítmények előállítása. Ez ma óriási kihívás minden egészséges életmódot képviselő vállalkozás számára. A tiszta természetből készített tablettázott termékeink speciális technológiával, adalékanyag hozzáadása nélkül készülnek, ami a mai élelmiszeripar szerint nagy kihívás, de nekünk ez sikerült!

A legfrissebb kutatások szerint az élelmiszervásárlás legfontosabb szempontjai megváltoztak, korábban az egészséges táplálkozásra való törekvést felülírta az árérzékenység. Ma a vezető szempont továbbra is az, hogy legyen ízletes a termék, viszont legnagyobb örömünkre a második legfontosabb szempont, hogy legyen egészséges az élelmiszer. További szempontok az összetevők pontos feltüntetése és a megszokott, bevált termék, és jó tapasztalatok. (GfK Hungária, Étkezési szokások vizsgálata)

A Viva Natura termékeket mindig is úgy fejlesztettük, hogy lehetőség szerint legyen finom, ami egészséges. Hogy érjük ezt el?

A termékek fejlesztéséhez gondosan megválogatott, prémium minőségű és ellenőrzött, amikor csak lehet magyar forrásból származó alapanyagokat használunk. Hatóanyagainkat a legújabb szakmai publikációk és klinikai vizsgálatok alapján választjuk ki. A portékáink receptúráit úgy alkotjuk meg, az összetevők párosítását úgy választjuk ki, hogy az mindig maximális szinergiát, ezáltal pedig a legjobb hatékonyságot biztosítja. Több termékkoncepció közül azok kerülnek további fejlesztésre, melyek eleget tesznek a szigorú kritériumoknak. Az általunk gyártott és/vagy forgalmazott étrend-kiegészítők (pl.: Huminiqum stb.) OGYÉI notifikáltak, vagy nemzetközi CE jelöléssel ellátott orvostechnikai eszköz (Safe Laser, Kindmax tapasz). A legtöbb termékünk összetevői EFSA egészségi állításokkal rendelkeznek, tehát tudományosan elfogadott a hatásmechanizmusuk. Egy termék végleges megszületése előtt többször összejövünk megkóstolni, illetve rövidebb -hosszabb tesztelési idő is megelőzi a nagy eseményt. A több lépcsős fejlesztés végén amikor „megszületik” egy termék, joggal érezzük, hogy közösen alkottunk egy csodálatos készítményt.

Milyen az új világ táplálék igénye?

A természet közeli, fenntartható jövő szemléletmódját képviselve a másképp gondolkodókkal és az egészség-be-fektetőkkel egy olyan világra készülünk, ahol a tisztaság és az emberi érték lesz mindenekelőtt a legfontosabb és a magas rezgésszinten élő embereknek magas rezgésszintű élelmiszerekre lesz szüksége.

Termékeink gyártása során a Viva Natura brand szavatolja az ellenőrzött forrásokból származó, prémium minőségű hatóanyag tartalmú alapanyagok felhasználását. A Viva Natura egyet jelent a minőségi étrend-kiegészítők és a Kombucha koncentrátum gyártásával, forgalmazásával.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Viva Natura termékek 2020.-ban kiérdemelték a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége ajánlását, mely az egészséges életmód, természetes gyógymódok területén végzet munkánkat fémjelzi. A „Magyar Természetgyógyászok Szövetsége ajánlásával” ellátott Viva Natura termékeket keresse a www.vivanatura.hu oldalon vagy a bioboltokban és a drogériákban.

Jakab István egészség – be – fektető és a Viva Natura Csapata

Ez a cikk a 2022. március havi Természetgyógyász Magazinban jelent meg.

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Tetejére görgetés