Túlélőcsomag e világra

tulelocsomag e vilagra

Aki figyeli a nagy történéseket, hisz a próféciákban, hallott a jövendölésekről az elfogadja, vagy legalábbis elhiszi, hogy hamarosan nagyon nehéz idők jönnek jelenlegi civilizációnk számára. Sok minden lehet ez! Ha a történéseket vizsgáljuk, legőszintébb véleményünk az kell legyen, hogy valójában nem tudjuk biztosan mi zajlik. Amit látunk, hogy az árak emelkednek, nemzetközi krízisek fokozódnak, mindenhol feszültség tapasztalható.

Hogyan készülhetsz fel egy átmeneti krízishelyzetre? Mit tehetsz?

Bevezetésként engedjetek meg egy személyes történetet: Nagymamám szerint, akit a múlt század elején egy 20 kilós zsákkal együtt dobtak át Losoncról, azt mondta, hogy “mindig legyél összepakolva mert bármikor jöhetnek, vagy menned kell”. Ez sem egy szép perspektíva, de az ember tudatában sok minden benne van. Nos, elgondolkoztam rajta, hogy mik kerülnének az én 20 kilós csomagomba. Mivel katonaviselt ember vagyok mindenképp egy erdőjáró felszerelést tennék magamnak terepszínű ruhával, bakanccsal, meleg ruhával, derékmelegítővel, bozótvágó késsel, gyufával, elemlámpával – szolár töltővel, amíg lesz telefon – és rengeteg vitaminnal. 

Az biztos, hogy tiszta vízzel, C-vitaminnal, D-vitaminnal nagyon sokáig fent tudom tartani az energiaforrásaimat. Ha már tiszta vízről beszélünk, akkor például lehet kapni vízfertőtlenítésre Neomagnolt – ha 5 liter vízbe, egyet bedobsz fertőtlenített tiszta vizet kapsz. Vinnék magammal Sárkánytűz törökőrt, ami nem más, mint egy torokbaci ölő szer. Lennének nálam immunrendszert támogatók is, mint a gyógygomba-kivonat flvaonoidokkal és rengeteg zöld élőszárítmányokból porok – porkeverékek, amelyek egy kis vízzel elkeverve hosszú távon biztosítják számunkra az energiát és a rostokban gazdag tápanyagokat. 

Mi a fenének kell nekünk túlélőcsomag? 

A legtöbb ember egy nehéz élethelyzetre természetes módon félelemmel, szorongással, pánikkal reagál. Azonban az, aki felkészül, a kritikus helyzetekben is nyugodt tud maradni, hiszen tudja mit kell tennie önmaga, családja és környezete biztonságának megőrzése érdekében.

A világ sorsáért mindannyian felelősek vagyunk, de ha Mi rontottunk el valamit, akkor nekünk is kell azt helyre hozni. Nem kellenek azok az apokaliptikus gondolkodásmódok, ahol el kellene szaladnunk az életünkből egy kies pusztába és tüzet rakni, hogy túléljük azt, amit saját magunk hoztunk létre. Nem ez a megoldás! Ma az ébredés az egyetlen megoldás, hogy ezt a gyönyörű világot, amit felépítettünk megtartsuk. A színfalak gyönyörűek, csak a benne élő emberek boldogtalanok, mivel egy olyan világot építettek, ahol az értékrendek elsatnyultak elértéktelenedtek és csak a külső, káprázat és ragyogás maradt fent, semmi több. Ennek az eredménye a mai világunk, a mindenki számára érthetetlen befolyásolt élhetetlen létezés nem azon kellene gondolkodnunk, hogy milyen vitamonikat vigyünk magunkkal a túlélőcsomagban, hanem azon kéne gondolkodnunk, hogyan kéne rendbehoznunk a jelenlegi világot. Abban a pillanatban, amikor önmagunkat mentálisan helyrehozzuk fizikailag a környezetünk is így fog változni. Egyszerűen hagyjuk abba a félelem generálását mert vannak emberek, akik jobban félnek az élettől, mint a haláltól. 

Sokan beszéltek már a stressz káros hatásairól, azonban azt kevesen tudják, hogy a pánik és a félelem okozza a legnagyobb bajt. Krízishelyzet esetén akkor tudunk nyugodtak maradni, ha biztonságban tudjuk magunkat és a családunkat. 

A felkészültség és a tudatos jelenlét a valódi védelem a félelem, és a pánik mérgező, romboló hatásai ellen. 

A Viva Natura szakmai csapata összefogott a VNTV csapatával és egy nagyszerű ajánlattal készülünk.  Mi magunk is megteszünk mindent a családunk, a háztartásunk biztonsága érdekében. Ezért arra a döntésre jutottunk, hogy ha ez érdekes lehet másoknak is, akkor felajánljuk most ezt a lehetőséget mindenkinek, hiszen már ez egyszer számunkra bizonyított, amikor bezárások, leállások voltak. Szeretnénk átadni a tudást, a tapasztalatot és választható megoldásokat.

A kérdőívünket IDE KATTINTVA töltheti ki.

Jakab István egészség – be – fektető

Ez a cikk a 2022. február havi Természetgyógyász Magazinban jelent meg.

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Tetejére görgetés