Barion Pixel

Turbózzuk fel a kölyköket

turbozzuk fel

Gyorsan eltelt ez a nyár is, megkezdődött az iskola. A nyári könnyedséget felváltják a monoton hétköznapok. Korábban ébredünk, sietünk az iskolába a gyerekekkel, utána a munkahelyre, vásárlás, házimunka, leckeírás, feladatok uralják az életünket. Jönnek a zimankós napok, kevesebb napsütés, több feladat, komoly igénybevétel a szervezet számára.

Gyermekeink felé is olyan elvárások vannak, amelyek lassan már teljesíthetetlenek, túl vannak terhelve. Igyekszünk egy megszokott életformába kényszeríteni gyerekeinket, de ez már nem működik, így gyakori lehet a feszültség a családban.

Az új kor gyermekei

Az új tudatosság révén egy fejlettebb állapotát képviselő ember van kialakulóban, így a mai kor fiataljai, gyermekei már mások, érzékenyek, szenzitívek, nagyfokú önállósággal rendelkeznek, a céljuk a minket már nem szolgáló régi rendszerek, korlátok ledöntése, felszámolása. Harcolnak a kormányokkal, a jogrendszerrel, teljesen új életszemléletet képviselnek. Azok, a felnőttek, akik mereven ragaszkodnak a régihez, félnek a változástól, nem értik meg ezeket a fiatalokat, gyerekeket. Sajnos gyakran pszichiátriai betegségeknek titulálják, ezt az új viselkedésformát pl. hiperaktivitás, figyelemzavar stb., pedig semmi másról nincs szó, csak szükséges fejlődésről, átalakulásról.

Mérgező ételek

Az új kor gyermekei magasabb rezgésszintet képviselnek és az érzékenységükből kifolyólag gyakran van ételallergiájuk, nehezen viselik a lehúzó, nehéz rezgésű ételeket. Érzik a környezetükben és az ételekben lévő mérgeket. Sok gyerek már egyáltalán nem eszi meg a húst sem. Élelmiszereink döntő többsége nem tápláló, sőt mondhatjuk „mérgező”. A napi kihívások energia igényét élelmiszereink nem fedezik, ezért nélkülözhetetlen a gyermekeknél is a tiszta, minőségi táplálkozás mellett a vitamin pótlás.

Térjünk el a megszokottól

Az új tudatosságú gyermekek nevelése megköveteli, hogy térjünk el a megszokott nevelési, viselkedési mintáktól, mely kiegyensúlyozott, érzelmi kapcsolódást igényel az anyák és apák részéről is. Szigorúsággal, büntetéssel már nem lehet rájuk hatni, egyedül figyelemmel, türelemmel, és sok-sok szeretettel. Legyünk nyitottak és lehetőségként, ajándékként gondoljunk a gyermeknevelésre, mely egy különleges lehetőség, amivel hozzájárulunk a világunk változásához. A változás sok esetben fájdalmas, nagy áldozatot kíván, de nélkülözhetetlen.

Turbózzuk fel

De nézzük, mit is tudunk tenni annak érdekében, hogy csodálatos gyerekeink és az egész család bírja az élet diktálta tempót és a „másság” okozta feszültségeket.

Az első és legfontosabb, megerősíteni az immunrendszert. A D- és a C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Ehhez tökéletes a D+C plusz étrend-kiegészítő italpor MSM-mel. Amit ajánlok, egy gránátalma ízű italpor, kellemes ízű, így szívesen isszák a gyerekek is. Az elkészített italt akár üdítőnek, vagy amíg még meleg az idő lefagyasztva jégkrémet lehet belőle készíteni az egész családnak. Természetesen cukormentes. Garantálom a sikert.

Ha nem szeretik a por formájú vitaminokat, nagyszerű lehet a CED kapszula – amit CED-nünk kell 😊  mely a C- és D-vitamin mellett E-vitamint is tartalmaz, ami szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében, amire a náthás időszak beköszöntével nagy szüksége van a szervezetnek.

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor megfelelő felszívódásához és hasznosulásához. A kalcium, a magnézium, valamint a D-vitamin szükségesek a gyermekek normális növekedéséhez, a csont fejlődéséhez, az egészséges izomműködéshez, valamint a felnőttek mozgásszervi betegségeinek, valamint a csontritkulás megelőzéséhez. A magnézium és a B6-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kimerültség mérsékléséhez, az energiatermelő anyagcseréhez és a normál pszichológiai funkciókhoz. A B6-vitamin szerepet játszik a normál vörösvérsejt képződésben, és a hormonális aktivitás szabályozásában, valamint a D-vitaminnal segíti az immunrendszer normál működését.

Nagy segítség lehet a család minden tagjának a mega dózisú Megamag Plusz kapszula. A magnézium a C-vitaminnal együtt hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

A kalcium pótlásra pedig tökéletes megoldás szülőnek és a gyorsan fejlődő gyermekeknek az Okinawai korall kalcium kapszulánk.

A túlterhelt szülők nyugalmának megőrzése érdekében és a gyermekek stabil idegrendszer fejlődéséhez nélkülözhetetlen a B-bomb B-vitamin komplex kapszula. Hozzájárul a normál mentális teljesítményhez, az idegrendszer normál működéséhez, továbbá az egészséges fogak, csontok, haj, bőr és köröm fenntartásához. Segít megőrizni a bőr és a nyálkahártyák egészséges állapotát, támogatja a bőr funkcióját és szerkezetét.

Jelen és jövő

Nehéz, ugyanakkor izgalmas időket élünk. Részesei lehetünk egy emelkedési folyamatnak, azonban ahhoz, hogy valami új születhessen a réginek vesznie kell. Ne féljünk elengedni azt, ami már bizonyította, hogy nem működik. Nyissunk az új felé, legyünk aktív részesei a változásnak.

Rápolti Ágnes és a Viva Natura csapata

Ez a cikk a 2022. szeptember havi Természetgyógyász Magazinban jelent meg.

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Scroll to Top